Archieven

Geen archieven om te tonen.

Categorieën

  • Geen categorieën

Verkoopbegeleiding, samen op weg naar een succesvolle transactie

Bedankt voor uw interesse.
deBreek neemt contact met u op.

Op zoek naar de juiste koper van uw bedrijf

De verkoop van een bedrijf is een complex proces, dit moet met zorg worden uitgevoerd. In de specifieke branche van Managed Service Providers, beschikt deBreek over de juiste kennis, ervaring en het beste relatienetwerk dat nodig is om bedrijven in deze sector professioneel te kunnen begeleiden bij hun verkoopproces.

In kaart brengen van ambities

Een succesvolle verkoop start met een gedegen voorbereiding: de waardering van het bedrijf. Veel grote strategische providers, ondersteund door private equity maatschappijen, hebben interesse in middelgrote Managed Service Providers vanwege het bestendige en recurring karakter van hun dienstverlening. Deze bedrijven groeien door overnames of worden zelf overnamekandidaat. Tot welke categorie behoort uw bedrijf? deBreek adviseert en begeleidt deze specifieke processen van a tot z.

Consolidatie in de MSP-markt

Managed Service Providers laten een stabiele terugkerende omzet zien in combinatie met groeimogelijkheden door een versnipperde markt in Nederland. Professionele investeerders stappen in bij een platform-bedrijf en ondersteunen vervolgens de opbouw van een buy & build-platform: middels overnames worden add-on overnames gedaan om de toegevoegde waarde voor klanten te versterken en om landelijke dekking te creëren.

Waardebepaling en marktanalyse

In de MSP-sector heeft u een adviseur nodig met specifieke kennis over de marktpositie en marktontwikkelingen. En dan ook nog het liefst met uitgebreide ervaring in het begeleiden van succesvolle transacties in deze markt. Want deals slagen alleen met een reëel beeld van de markt. deBreek beschikt over de juiste kwalificaties als het gaat om de waardering van uw bedrijf en marktpositie in de MSP-sector in Nederland.

De negen stappen in het verkoopproces van uw bedrijf

Tijdens het verkoopproces zorgt deBreek ervoor dat de juiste stappen op het juiste moment worden gezet en dat er altijd overzicht is op het totale proces: de zoektocht naar kopers, fiscale en juridische onderwerpen, onderhandelingen, begeleiding bij financial due diligence en management van de digitale dataroom en contracten. deBreek blijft betrokken tot en met de handtekening op het koopcontract en is tijdens het verkoopproces 24/7 vertrouwenspersoon voor de verkopende ondernemer.

“deBreek begeleidt het totale proces, ook het financial due diligence onderzoek”

Bedankt voor uw interesse. Stel hier vrijblijvend
een vraag. deBreek neemt contact met u op.+ 31(0)6 420 86 329
Ronald Steenbakkers
oprichter van deBreek

Klanten van deBreek hebben zich onder andere aangesloten bij deze strategische providers:

  • Volg ons op LinkedIn

Webdevelopment: Totoweb / Ontwerp: Swirl Design